11. joulukuuta 2014

BAG LOVE

idkuva
Katsokaa minkä söpöläisen löysin Zarasta viime helsinkivisiitillä. Niin pieni, yksinkertainen ja kauniit yksityiskohdat. En voi muuta sanoa, kun, että tämä laukku on olallani vielä pitkään<3

7 kommenttia:

 1. Tosi ihana :) Voisin ottaa tuon vähän isompana!

  VastaaPoista
 2. Ihana ! =)

  http://kseniabetko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hei, minkä kameran ostit? :) Olisi kiva tietää kun olen itsekin uutta kameraa hankkimassa.

  VastaaPoista
 4. Minkälainen sun ruokavalio on nykyään? Ja miten liikut? Näytät niin hyvinvoivalta, että jos sulla on jotain vinkkejä niitä kuulisin mielelläni :-)

  VastaaPoista
 5. Jenna ja Ksenia: No eikö olekin! Isompi houkutteli mua myös, mutta hinta oli myös sen mukainen, että päädyin pienenpään yksilöön :-)

  VastaaPoista
 6. Ostin Annika O:lta hänen 650D Canonin kameran. Toimii mielettömän hyvin :-)

  VastaaPoista
 7. Henriikka:

  Kiitos kommentistasi, ja oli positiivista kuulla, että näytän hyvinvoivalta!
  Mun ruokavalio koostuu edelleen karppaajan ruokavaiosta: kalaa, kanaa, mielettömästi kasviksia, rahkaa, hedelmiä, juustoja yms. Olen syönyt näin jo pitkälti 9kk ja olo on loistava. En kaipaa ollenkaan riisien,pastojen tai edes pullien pariin. Liikkuminen on taas jäänyt todella vähälle. Kerran viikossa vedän zumbaa pienemmille tytöille, mutta mun liikunta jää aika lailla siihen :/ Toivottavasti ryhistyisin jälleen sen asian kanssa! Vinkkejä on vähän paha antaa, kun en tiedä miten liikut tai mitä syöt. Sanotaan vaikka näin, että kuuntele omaa kehoa ja sitä mitä keho yrittää sulle viestiä.

  Jos tulee vielä jotain kysyttävvää, vastaan mielelläni :-)

  VastaaPoista