26. marraskuuta 2014

OUTFIT

idkuva11121315
Photos by Anniina Helenius

Heissan kaikki!
Ihanaa kirjoittaa pitkästä aikaa asupostausta tänne. Muutenkin näin pimeällä kaamoskaudella kaipaa bloggaamista, kuvaamista ja kirjoittamista. Täällä siis onneksi nyt!
Viikot vierii niin hurjaa vauhtia, että huomenna on taas torstai ja pian viikonloppu häämöttää nurkan takana. Viikot yleensäkin kuluu koulujuttujen parissa, ja siinä ohella ystävien kanssa, sen verran mitä ehtii. Sanotaan aina, että 9lk on tärkeimpiä vuosia ja juuri silloin, elämäntilanne olisi hyvä olla tasapainossa ja muu stressi koulun ulkopuolelta nollassa. Mulla näin ei ole kuitenkaan ollut, ja siksi ehkä, tämä syksy on tuntunutkin ekstra rankalta. Koulun vaihto, eri kaveripiirit, ja itsensä etsiminen tässä syksyllä on ollut päällimmäisenä mielessä. Voidaan kuitenkin sanoa, että voiton puolella ollaan jo, mutta paljon on vielä edessä töitä. Mä olen myös ihminen, joka kokee pimeyden ja lumen tulon hyvin negatiivisena asiana, ja siksi mulle ei ole helppoa olla nkemättä aurinkoa päiväkausiin, ja kärsin tunteiden heittelystä enemmän kun toiset. Voidaan kuitenkin huokaista, että pian joulu on ohi ja aurinko ilmestyy takaisin taivaalle. 
Eilen näin kuitenkin pitkästä aikaa Millan kahvin kera ja myöhemmin Annun kanssa päästiin juttelemaan pitkän ajan kuulumiset<3 Kuinka onnekas olenkaan saadessani nämä upeat tytöt elämääni! Mulla ja Eevillä kääntyy nokat kohti Helsinkiä perjantaina ja palaudutaan kotiin vasta sunnuntaina. Tekee enemmän kun hyvää, päästä fiilistelemään joulua ja viettämään Eevin kanssa aikaa Helsinkiin. Kummatkin saadaan varmasti jonkun verran voimavarjoja sieltä, jaksaa loppu kaamoksen yli. 
Tällä viikolla, olen selvinnyt ranskan kokeesta (huh) ja huomenna matikan testi odottelisi minua vielä. Ensiviikolla päästään tosi touhuun kokeiden kanssa, joten sillon tuskin musta kuuluu blogin puolella kauheasti. Joten nyt kipinkapin suihkuun ja lukemaan. Toivottavasti kuullaan mahdollisimman pian! 

4 kommenttia:

 1. PLIIS HYMYILE SUN HYMY ON NIIN KAUNIS ;_;

  VastaaPoista
 2. Meijänki piti viimeks kuvat tuolla mut oli jo niin hämärää niin mentiin katolle.Haluisin myös ottaa juna aseman rappusissa asukuvia :D

  Upeet kuvat kyllä susta. <3

  VastaaPoista
 3. Aijaa, kiva paikka tuo olikin ja keväämmällä varmasti vielä parempi!

  Kiitos paljon <3

  VastaaPoista