2. marraskuuta 2014

O. U. T. F. I. T.

29idkuva2824272022
Photos by Anniina Helenius
Kyllä se taitaa niin olla, että lämpimät kelit ovat lähteneet ja kylmät tulleet tilalle. Sen näkee siinä, kun mauto ei meinaa käynnistyä aamulla, hanskoja tulee kuljetettua mukana, kuuma kahvi tuntuu ekstra hyvältä ja aamuisin vihreä ruoho onkin huurteen peitossa. Surullista sinäänsä, että puolet vaatekaapin sisällöstä pääsee "lomalle" talven ajaksi, ja joka päivä joutuu miettimään lämpimämpiä vaatteita. Olen kuitenkin päättänyt olla murehtimatta liikaa. Haluankin keskittyä hyvän näköisiin talvivaatteisiin ja erillaisten materiaalien yhdistämiseen. Kun lämpöä ei voi etsiä ulkoota, etsitään se sitten vaatteiden ja asusteiden kautta.
Tässä ehkä yksi hyvä esimerkki syys- tai talvipukeutumiseen. Karvaliivi lämmittää enemmän kun uskoisikaan ja nahkahousut eivät ole yhtään kylmät. Talvella ja muutenkin kylmemmällä kelillä karvaliivin alle voi pistää paksumman villapaidan ja nahkahousujen alle ohuet sukkahousut esimerkiksi.  Itse pidän tästä kombosta, mitä te olette mieltä?

9 kommenttia:

 1. Mua häiritsee kun sulla ei oo mitään omia ideoita täällä blogissa. Kaikki matkittu suoraan Angelica Blickiltä.. ei tällaista oo todellakaan kiva lukee

  VastaaPoista
 2. olisi kiva jos ottaisit joskus jotain yhteiskuvia sun kavereiden kanssa ja julkaisisit niitä tänne!:) sulla on tosi upee tyyli ja ihana blogi:)

  VastaaPoista
 3. Hmm, mielenkiintoinen näkökanta. Vaikka Angelica on suuri muoti-idolini ja ihailen häntä valtavasti, on minulla kuitenkin oma tyyli pukeutua ja ilmaista itseäni.

  Hyvä idea ottaa yhteiskuvia ystävien kanssa. Harvoin vaan kukaan kameran kanssa räpsii kuvia minusta ja ystävistäni. Täytyypä saada aikaiseksi :-) Kiitos paljon!!

  VastaaPoista
 4. Kyllä sen mopoauton pitäis vielä lähtee käymään ensimmäisellä startilla, ei niin kylmä ole. Onks siinä joku vika ?

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon Siirit!! :-)

  Ja ei mautossa ole mitään vikaa, vauva on vaan aika vanha. :-D

  VastaaPoista
 6. Kauniita asukokonaisuuksia sinulla. Kuvia taaksepäin selatessani häiritsee vain yksi asia. Tuo korkkareilla kävely. Kuvat jotka on otettu liikkeestä, polvet aivan koukussa ja selkä pyöristyy. Nyt lisää harjoittelua korkkareilla, niin saat vieläkin upeampia kuvia. Se vanha kirja pään päällä kävely auttaa pitämään polvia suorana korkeillakin koroilla ja ryhmin parempana. Tsemppiä ja hyvää loppu vuotta!

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Haha, nyt täytyy kyllä sanoa, että kuvathan on täysin lavastettuja ja tarkoituis ei olekaan kävellä selkä aivan suorana. Enhän mä näytä tuolta kun oikeasti kiireen vilkkaa kävelen keskustassa tai kaupungilla yleensä :-D Mielenkiintoinen havainto, mutta ajatus on ymmärretty aivan väärin. Mukavaa loppu vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista