20. marraskuuta 2014

Dress by Lumoan

44idkuva433141394228
Dress Lumoan*
Jacket Zara
Hat H&M
Shoes 2nd Hand

Vihdoin kuvia Lumoan -mekosta. Jo kesällä Lumoan Suvi lahjoitti minulle kaksi aivan ihanaa Lumoan mekkoa ja tässä niistä toinen, Kaisla. Mekot ovat erittäin kestävää materiaalia ja kauniiden yksityiskohtien koristelemia. Kaisla mekko on hyvin pitkä mekko, mutta mekon mukana tulleen vyön kanssa "lyhensin" sitä hiukan, ja otin enemmän vyötäröä esiin. Mekkoa on myös helppo pukea ja stailata. Sen ympärille voi keitellä vaikka mitä muuta. Itse tällä kertaa puin mekon ympärille klassisen kokonaisuuden korkojen ja puhdaslinjaisen takin kanssa. Hattu toi myös asuun mielenkiintoa. Ja vaikka puolessa välissä marraskuuta ollaankin voi mekkoja käyttää paksujen sukkahousujen ja lämpimien villatakkien kanssa. Olenko jo kertonut tarpeeksi selkeästi, kuinka ihania nämä Lumoan -mekot ovatkaan? Voitte käydä katsomassa Lumoan -mekkoja täältä, jos kiinnostaa. Itse ainakin haaveilen vielä Saagan mustasta mekosta ja Säde, grafiitti mekosta. 
Tätä minun esittelemää Kaisla mekkoa pääset ihailemaan vielä täältä, ihan oikean mallin päältä. 

(Mekko saatu blogin kautta *)

8 kommenttia:

 1. Jes Jutta, mahtavan persoonallista! :-)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa, miten tässä pitäs esitellä mekkoa, mut tossa sä keikistelet _TAKKI_ päällä, niin ettei mekkoa näy.. En halua loukata, hyviä kuvia noi, mutta olisit ottanut mekon enemmän huomioon

  VastaaPoista
 3. Niin kun sanoin -TÖRKEEN- kylmä oli ja olenkin sairastellut koko viikon, vilustuessaan noissa kuvissa.
  Ja myös siksi teksissä selkeät linkit parempiin kuviin ;-)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Millä muuten teet tuon postauksen alussa olevan pienen bannerin? (esim. tässä postauksessa, tuo pikkuriikkinen kuva missä lukee Lumoan)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon! Tekstikuvissa PicMonkey on apunani. Valitsen sieltä "Design" ja ruudulle tulee tyhjä valkoinen kuva. Sieltä sivusta valitsen kirjoituksen. Ja niitä pystyykin eri tavalla muokkailemaan. Toivottavasti oli hiukan apua :-)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan naisellisia kuvia! Sulla on mahtava tyylitaju<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista