29. lokakuuta 2014

-

141011idkuva491315
Photos by Anniina Helenius
Hei murut!
Pitkästä aikaa kunnon postausta teille jaettavaksi. Viimepäivät eivät ole olleet yhtä kylmiä ja kevyemmillä vaatteilla on pärjännyt vallan hyvin. Näitä kuvia ottaessa nilkat eivät edes jäätyneet. Ainoastaan kovan tuulen takia, kuvaukset jäivät lyhyeksi. 
Mulla on teille niin paljon kerrottavaa. Mun viikonloppu kului Helsingissä, niin kuin taisin mainita. Lauantaina Ravintola Sipulissa järjestettiin Bloggers Inspiration- päivä joka oli kutsuvierastilaisuus ja kesti jokusen tunnin. Lähdin matkaan ystäväni Marikan kanssa. Päivä oli onnistunut ja päälimmäiseksi ajatukseksi jäi upeiden bloggaajien näkeminen ja inspiroivat tyylit. Loppuillan vietin aikaa isäni kanssa<3
Nyt myös, haluan ilmoittaa täällä blogin puolella, mitä on tapahtumassa. Ei mitään isoa ja radikaalia, mikä teihin lukijoihin vaikuttaa. Enemmän tämä vaikuttaa minuun ja tämän blogin menestymiseen. Mun blogi pääsee Indiadaysille bloggaamaan ihan virallisesti. Minulle henkilökohtaisesti tämä on iso askel eteenpäin blogin kannalta ja odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan. On upeaa kuulua mahtavaan blogiryhmään ja päästä itse toteuttamaan itseään "ammatti"blggaajana. Olo on hyvin otettu. 
Se niistä isoista uutisista, Mun viikko jatkuu koulun ohella ja perjantaina lähden taas Helsinkiin, mutta nyt enemmän työn takia. En kyllä pysy housuissani, kun tiedän lähteväni taas sinnepäin. 
Ja hei muistakaa, että kirpparipöytä on torstaihin asti! Käykää siis katsomassa jos jotain mielenkiintoista löytyy... ;-)

7 kommenttia:

 1. Siis pääset ihan Indiedaysin bloggaajaks, ettet Inspirationii?:o Vautsi!!

  VastaaPoista
 2. Onnea Jutta..
  -Satu-

  VastaaPoista
 3. Siis Indiedays inspiration bloggaajaksi :-)

  Kiitos Satu! :-)

  VastaaPoista
 4. Voi ei en huomannutkaan tätä postausta ennen edelliseen kommentoimista, mutta aiiivan upea koko asu! <3

  VastaaPoista
 5. Ihan mieletön blogi! Luin kerralla kaikki postauksesi läpi. Löysin Marika Loimulahden blogista tänne ja ihastuin. Sun tyyli on omaperäinen, ja osaat yhdistellä kauniita asukokonaisuuksia jotka toimivat inspiraationa myös itselleni. En voi kuin ihailla sinua! Ihan varmasti palaan tänne vielä, usko pois että tulet vielä menestymään elämässäsi, kaikkea hyvää Jutta :) -N-

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta kommentista, ja mahtavaa, että eksyit tänne! Kaikkea hyvää myös sinulle ja tuhannet kiitokset! :-)

  VastaaPoista