5. lokakuuta 2014

-

7112101'
Photos by Anniina Helenius
Shirt H&M
Jacket Seppälä
Pants H&M
Shoes Vagabond
Glasses RayBan
Syksy, se aika vuodesta kun en ole ehkä parhaimmillani, on hirveästi tekemistä, opiskelut täysin käynnissä, vaatehuoneen sisällön uudistusta, ja kylmien ilmojen tuntua. Täytyy sanoa, että inhoan kosteita aamuja ja kylmiä tuulia. Mutta silti, kaikki on toisaalta todella kaunista ja tunne uudistua ja uudistaa on kova. Syksyisin alkaa usein etsimään jotain uutta ja tuntematona, mutta myös samalla yrittää pitää kaikesta samasta ja vanhasta kiinni. Puista irtoaa lehdet ja illat kylmenee kovaa vauhtia. Ajatus lumesta ja pakkasesta kuvottaa mua (jo nyt) ja siksi käytän syystakkeja ja ohuita housuja niin pitkään kuin mahdollista. Alan asennoitumaan tulevaan koitokseen (eli talveen) jo syksyn aikana, ettei talvi itsessään tuntuisi niin raskaalta, 
Tälläisiä ajatuksia tänään syksystä. Kaikin puolin tämä syksy on tuntunut yllättävän hyvältä, kunhan ilmat pysyvät lämpiminä. 
Lämpimiä tuulahduksia teillekin<3

8 kommenttia:

 1. Oot kyllä ihan huikeen tyylikäs! :)

  VastaaPoista
 2. tosi upea tyyli sulla! :-) aiotko joskus myydä jossain kirppiksellä sun vaatteita? asun turussa ja aattelin tulla saloon jos myisit sun vaatteita joskus:D ihana blogi!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat kuvat tiellä lojuvine lehtineen päivineen!

  Mä taas en jaksa odottaa talvea (pulkkamäkeä ;)) ja syksykin tuntuu niin kivalta. Vesisadekin menee, kun silloin lapset on tyytyväisenä kuravaatteen päällä rännin alla ja lapiot kädessä ottavat vettä vastaan :D Talvi saisi kuitenkin olla sitten ihan kunnon talvi, räntäkeleistä en tykkää mäkään!

  Ymmärrän kyllä hyvin, ettei kaikille ole samat jutut mieleen :) Nyt sitten vaan venytät sitä talven tuntua niin pitkälle kun voit ja sytyttelet iltaisin kynttilöitä lämpöä luomaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon Anonyymi :-) Hyvä kun tuli puheeksi, meinaan kävin juuri lauantaina varmaamassa radiokirppikseltä pöydän, mutta normaalin syysruuhkan takia pöydän saantiin menee pari kolme viikkoa. Ilmotan heti blogin puolella koska vaatteita ja muita asusteita pääsee ostamaan sieltä! :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anna! :-)

  Ja aivan saman jutut eivät tule mieleen ehkä tässä elämänvaiheessa, toki ymmärrän, että siellä asiat otetaan vähän eri kantilta vastaan.
  Kyllä mä tästä kylmästä ja piemästä selviän. Tulee tosiaan hyvään saumaan tuo syyslomakin kaiken tämän sählingin keskellä. :-D

  VastaaPoista