27. syyskuuta 2014

Kesäkurpitsapasta

241
Mun keväällä uusiutuneen ruokavalion myötä on mahtavaa löytää uusia ruokia syötäväksi. Haastavaa siitä tekee se, että ruoat eivät saa sisältää viljoja eikä liikaa hiilihydraatteja. Huomasin, että vatsani ei toimi aivan niin kuin pitäisi ja kokeilin keväällä karppausta. Voit lukea silloin tekemäni postauksen
tästä.  Siksipäs innostuin Annan suosittelemasta kesäkurpitsapastasta. "Pasta" on siis pelkkää kesäkurpitsaa suikaleina. Ohje on myös helppo: annetaan kesäkurpitsaviipaleiden olla pannulla hetken öljyn kera ja mukaan kannattaa ripauttaa suolaa ja ehkä hieman myös pippuria. Done! Helppoa eikö?
Mun ruokavaliosta puuttuu täysin pastat joten kesäkurpitsa tässä muodossa on erittäin hyvä ja terveellinen korvike oikealle pastalle. Tämän kanssa voi myös lattaa jauhelihakastiketta (kuten oikean pastan kanssa) tai vaikka kanan suikaleita. Aika kätevää.

Mun pasta-annoksessa oli tänään kesäkurpitsan lisäksi paprikaa, tomaattia ja mozzarella juustoa. Oli super hyvää ja valmistuu aivan hetkessä. 

Näissä tunnelmissa tänään, kuullaan pian :-)

4 kommenttia:

  1. Miten sun vatsa ei toiminu oikein? Eiks olis mahdollista et sul olis tyylii joku vilja-allergia tai joku muu vastaava?

    VastaaPoista
  2. Joo, siis epäilen itselläni keliakiaa. Testeihin pitäis viellä päästä, mutta onneksi itse tietää suurin piirtein mitä vatsa kestää :-)

    VastaaPoista
  3. Näyttää älyttömän hyvältä! Pitääpä testata mahd. pian! :)

    VastaaPoista