7. elokuuta 2014

OUTFIT

417205191031116
Tulipas pitkä postaus, mutta se ei tuskin haittaa.Crop top pääsi taas käyttöön, mutta ajattelin ettei se haittaa, sillä kohta puetaan villapaitaa ja farkkuja päälle kylmän ilman takia. Valkoisen hameen ostin eurolla kirpparilta. Se oli todella iso, joten ompelukone pääsi taas käyttöön. Musta hameesta tuli tosi hyvän näköinen ja menee aika monen paidan kanssa. Olli osti mulle matkaltaan aivan ihanat Ray Ban pilotit. Mietin juuri yksi päivä aurinkolaseja katsoessani että kunnon pilotit puuttuvat vielä. Olli taisi lukea ajatuksiani.
Kuvattiin eilen Anniinan kanssa kahvittelun jälkeen. Päästiin pitkästä aikaa taas puhumaan ja nauramaan yhdessä. Kohta ollaankin jo Anniinan kanssa luokkakavereita ja arki pääsee alkamaan. Tunteet ovat aika ristiriitaiset. Toisaalta odotan innolla kaikkea uutta, mutta pitkiä aamuja ja valoisia öitä tulee ikävä.

12 kommenttia:

 1. Ihana asu! Ja tää sun blogi on niin ihanan simppeli, just mun tyylinen!

  http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Olen jo jonkin aikaa blogiasi seurannut ja se on aivan ihana! Kysyisin, että oisko mahdollista vähän laajentaa postausten aihetta sillä pelkkä asukuva postauksia on hiukan tylsää pikällä ajalla lueskella. :) sun vaatevalinnat on kutenkin aivan mahtavia, pidän niin paljon tyylistäsi!
  - Saara

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon Saara kommentistasi! Mahtavaa, että tykkäät :-)
  Tiedän, että asupostaukset ovat pääpainossa blogissani, mutta yritän panostaa "jokapäiväisiin" kuviin enemmän. :-)

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia!:) Pakko kysyä kyllä, että mistä oot ostanu ton sun risti sormuksen? Ristien rakastajana ihastuin tohon:D

  VastaaPoista
 5. Kiitos sulle Saara! :-)
  Vitsit kun en muista kaupan nimeä, mutta Turusta se oli, Hansasta muistaakseni. Mäkin tykkään korusta tosi paljon, ja ristienrakastajana tykkään pitää sitä aina kun on mahdollista!

  VastaaPoista
 6. Voi että onpas ihania kuvia ! upea olet <3

  VastaaPoista
 7. Niin ihana asu ja kivoja kuvia! Sait just uuden lukijan ;)
  http://newlife-jnn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Pääsit just mun blogiin ;)

  http://newlife-jnn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Kiitos Milla<3

  Kiitos paljon Jenni! Ja tervetuloa seurailemaan<3

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva look :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista