19. elokuuta 2014

II

2048
218

16
21 
23
Photos by Eevi Ståhlström
Viimeisiä hamekelejä taidetaan vedellä, ja siitä syystä haluan näyttää teille mun sunnuntaipäivän vaatetuksen. Hame on siis oikeasti paita jonka olen vain laittanut alakautta ja vyö pitämään sitä ylhäällä. Näppärää eikö? Uusi paita pääsi myös hameen seuraksi. Paidassa mielenkiintoista on V-aukko. Musta se on just niin simppeli, mutta kuitenkin erillainen herättääkseen huomiota. Vanhat (erittäin vanhat) korkokengät pääsi myös jalkaan. Yhtä mukavat jalassa niin kuin aina. Löydettiin myös Eevin kanssa tämä mahtava kuvauspaikka. Sinne täytyy ehdottomasti palata. Tämän viikon sääennustukset ovatkin sateisia. Siitä huolimatta yritän vääntää teille jotain muuta postattavaa. Mä olen myös lähdössä perjantaina Annan luokse. Pääset kurkistamaan Annan blogiin tästä!
Hyvää yötä ja kuullaan pian! 

10 kommenttia:

 1. Tulisi jo perjantai pian, en jaksaisi odottaa :) Ja toivottavasti sitten olisi paremmat ilmat, että saataisiin mekin kuvattua!

  VastaaPoista
 2. No sanos muuta ja toivotaan parasta :-)

  VastaaPoista
 3. Sinulla on kyllä mielettömän kiva blogi! Tutut maisemat, sekä kauniit asukuvat ovat saanneet minut lukemaan jo monen monta postausta. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos mielettömästi Elisabete :-)

  VastaaPoista
 5. Sulla on aivan tajuttoman hieno blogi! Ihania asuja ja tosi upeita kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Mistä tää hattu on ja milloin se on hankittu? Näyttää just semmoselta mitä oon ettiny...! :D Aivan ihana asu ja blogi!

  VastaaPoista
 7. Hattu on ihan H&M:stä ja kesällä ostin. Näkyy olevan kaupoissa vielä :) Kiitos sulle!!

  VastaaPoista
 8. missä nää kuvat on otettu? tosi kiva asu :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos ja lähellä Läntistä :)

  VastaaPoista