3. elokuuta 2014

FAV

11
Ja siinä olisi teille heitetty kysymys. Mikä asu/asut miellyttää sun silmää eniten. Mä itse pidän 2,5 ja 6. Mä olen niin väsynyt meidän laivareissusta, joten taidan suosiolla mennä nukkumaan. Hyvää yötä ja kuullaan pian :-)

10 kommenttia:

 1. 2 on sellanen, mitä vois itsekin pitää ja 6 on vaan niin upea :)

  VastaaPoista
 2. 1,5 ja 6 näyttävät todella hyviltä :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tytöt kommenteista :-)

  VastaaPoista
 4. Moi!
  Selasin sun vanhoja postauksia ja huomasin että nykyään kuvissasi ei näy enää valloittavaa hymyäsi. Vaikutat nykykään kuvissa todella etäiseltä ja nykyään kuvista saa olotilan että kuvienotto ei ole hauskaa vain ns. pakollinen paha.
  Toivon että otat kommentini rakentavana kritiikkinä, ajatuksena ei ole pahoittaa mieltäsi vaan rohkaista hymyilemään sillä aito hymy kaunistaa koko ihmistä!

  :) Wilma

  VastaaPoista
 5. Kiitos Wilma kommentistasi. Täytyy sanoa, että olet aivan väärässä. Nautin nykyään kuvien ostosta enemmän kun koskaan ja odotan aina pääseväni kameran eteen. Musta suloinen hymy jossain kuvissa on ihan jees, mutta nykyään yritän enemmänkin ottaa kuvaukset tosissani ja hymykuvat saavat jäädä sikseen. Eihän huippubloggaritkaan aina hymyile vaikka elämä hymyilisi ;-)

  VastaaPoista
 6. Muut näyttää kivoilta, paitsi 4. Lähinnä kai nuo "hitsaajanlasit" häiritsevät. Suosikkini näillä helteillä on varmaan 1.
  J

  VastaaPoista
 7. Kiitos J mielipiteestä!
  ps. "hitsaajanlasit" ovat suosikkini ;-)

  VastaaPoista
 8. Moikka ! Oon samoilla linjoilla Wilman kanssa, sun hymyä ei enää näy ollenkaan ! Ja kommentissasi kerrot, että nautit kuvien otosta, mielestäni se ei välity kuvista :/ Sanoit myös, että koitat ottaa "kuvaukset" tosissasi, etkä sen takia hymyile, niin ei tässä bloggaamisessa ole kyse mallikuvauksista ... Että hymyile kuvissasi, se tuo paljon iloisemman tunnelman koko blogiin :) ps. mielestäni suurin osa kuvistasi on nykyään kuvia, joissa kävelet. Ois kiva nähä myös kuvia jossa olet paikoillasi, ja hymyilet :) tarkoitukseni ei siis ole sanoa tätä asiaa pahalla !

  VastaaPoista
 9. No, en mä tietenkään rupea sua neuvomaan muotiasioissa. Hallitset muodin sata kertaa paremmin kuin minä, joka viihdyn parhaiten vanhassa t-paidassa ja lökäpöksyissä. En nyt vain sattunut tykkäämään noista laseista. Mutta hei, maailma olisi tylsä paikka, jos kaikki tykkäisivät samoista asioista.
  J

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Mulle näissä kuvauksissa on juuri kyse "mallikuvauksista". Mä esitän usein postauskissa vaatteita, en hymyäni. Ja tärkeintä on, että itse tiedän onnistuneeni kuvissa ja pidän niistä. Hymykuvaukset ovat sitten eri juttu :-) Ehkä olen kasvasnut siitä pikku Juttabloggaajasta vähän vanhemman ja vaativamman tason bloggaajaksi. Musta se on vain hyvä juttu!

  J: En ottanut kommenttiasi mitenkään henkilökohtaisesti. Ei hätää :)

  VastaaPoista