10. elokuuta 2014

-

276
7
18
26 92
241
Photos by Anniina Helenius
Heissan! Taitaa ollakin kesäloman viimeinen asu kuvattuna tänne blogin puolelle. Mä olen kesäloman aikana panostanut pukeutumiseen enemmän, kuin esim viime vuonna, ja olen keräillyt paljon inspiraatiota tulevan syksyn pukeutumiseen. Tänään mun päälle pääsi pitkästä aikaa vaaleanpunainen bleiseri. Mukavan kevyt ja tekee raikkaan tuulahduksen asuun. Aijon syksyllä käyttää kyseistä bleiseriä kaulahuivien ja poolopaitojen kanssa. 
Eilen illalla vietettiin mukavalla porukalla viimeistä vapaata kesälomailtaa. Ilta jatkui yöhön nauraen ja tanssien. Jäi tosi leppoisat fiilikset siis eilisestä. Lyhyiden yöunien jälkeen lähdettiin Anniinan kanssa silti kahville tänään ja oli mukava vaihtaa jälleen kuulumisia. 
Huominen tuntuu jännittävän mahanpohjassa.Onhan kyseessä kuitenkin täysin uusi koulu ja uudet ystävät. Odotan silti innolla tulevaa lukuvuotta!
Näillä kuulumisilla tänään. Kuullaan pian. 

11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Oot hurjan kuvauksellinen! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää ekaa koulupäivää! Meillä isosisko menee keskiviikkona ekaa kertaa kerhoon, mua vähän jännittää myös :)

  VastaaPoista
 3. georgous outfit!

  http://cheeryreminders.blogspot.de/

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon Anna! Ja isosisko pärjää varmasti<3

  Thanks lea!! :)

  VastaaPoista
 5. Hei J! Olen monesti eksynyt tänne sun blogiin, kun sulla on niin kivoja asukokonaisuuksia, kauniita kuvia ja lisäksi olet itse valtavan kuvauksellinen! Sussa on selvästi tähtibloggaajan ainesta ;) Kaikkea hyvää sulle, jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 6. Moikka Penni! Kiitos paljon kommentistasi. Sait hymyni korviin asti. Kaikkea hyvää myös sulle ja todellakin jatkan ;-)

  VastaaPoista
 7. Ihanat värit tuossa asussa, korostaa niin kauniisti rusketustakin :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Jenni ja niin tekee! Pakko käyttää vielä sen värisiä vaatteita missä rusketus korostuu, sillä kohta sekin lähtee...

  VastaaPoista
 9. Beautiful. The baby pink jacket looks gorgeous with your blonde locks! xx

  VastaaPoista