14. heinäkuuta 2014

R O O M

14
1112413
8
15
16 Heissan!
Pitkästä aikaa sisustusjuttuja. Mä olen jo jonkin aikaa hakenut inspiraatiota huoneeni suhteen ja mietiskellyt erillaisia vaihtoehtoja mitä pientä voisin huoneessani tehdä. Sisustuksen suhteen olen -todella- minimalistinen ja siksi onkin multa rohkea veto laittaa seinälle "noin" paljon tauluja. 
Löysin eilen mummin äidin tekemiä muotisuunnitelmia ja halusin samantien kehystää Tellervon (mummin äiti) kuvan seinälle. Siitä oikeastaan se inspiraatio lähti. Tellervo aikanaan suunnitteli vaatteita ja pärjäsi alalla mainiosti. Ehkä isoisoisoäidin jalanjäljillä tämäkin tyttö astelee...  
Kävin tänään Anttilassa hakemassa kahdet isot kehykset, ja kolmannet olisi suunnitelmissa. Kolmansiin kehystäisin sitten Tellervon jonkun luomuksen. Toisiin kehyksiin kirjotin isolla fontilla "Varför Paris, vi har ju Helsinki". Musta teksti on mitä mainioin ja tykkään taulusta ihan älyttömästi. Ja kuinka helppoa on tulostaa joku haluamasi teksi ja hankkia nätit kehykset. Myös henkari parin hassun oman luomuksen kera on persoonallinen ja musta aivan täysin minun tyylinen.  Raikkaan sininen tyyny teki myös ihanan lisän huoneeseeni. Käväisin vielä hakemassa itselleni tuoreet kukat huoneeseen ja done!

Mitäs te tykkäätte? Mä ainakin olen aika rakastunut.

4 kommenttia:

 1. ihana postaus ja ihana huone!

  VastaaPoista
 2. Minimalismista tuli mieleeni lapsuudenhaaveeni. Suunnittelin, että sitten kun isona muutan omaan talooni, teen yhdestä huoneesta vähän hämyisen mietiskelyhuoneen, jossa ei ole huonekaluja eikä kirkkaita valoja, vaan ainoastaan pehmeä itämainen matto, jonka päällä sitten voi istukella tai pötköttää ja ajatella syntyjä syviä. Eihän sitä haavetta sitten koskaan tullut toteutettua, kun aina tuli muuta ajateltavaa, mutta mistä sitä tietää--ehkä vielä jonain päivänä istuskelen itämaisella matollani piilossa kavalalta maailmalta :)

  Sinun huoneesi näyttää kivalta, tosin vähän liian valkoiselta ja steriililtä minun makuuni. Itse olen luonteeltani sellainen, että jos huone on liian siisti, niin sitten rupean neuroottisesti ajattelemaan vain sitä, että miten pystyn pitämään sen siistinä. Parempi siis luovuttaa suosiolla ja hyväksyä pieni epäsiisteys kuten lattialla lojuvat kirja- ja lehtipinot tai nurkkaan heitetyt lenkkarit ;)

  Tuo seinälle ripustettu mietelause on ihan kiva ajatus. Minullehan sinun pariisisi ja helsinkisi eivät sano mitään, mutta kaikilla meillähän on omat aforismimme ja tekstimme, mistä tykkäämme eniten. En tiedä, minkä tekstin itse pistäisin seinälle...ehkä Edgar Allan Poen englanninkielisen runon The Raven, koska se on ainoa runo, minkä olen koskaan jaksanut opetella ulkoa. Siinä tosin on 18 säkeistöä, joten sillä saisi melkeinpä tapetoitua koko huoneen, hehheh.
  J

  VastaaPoista
 3. Onpas sulla ollut ihana ja kaunis haave nuorempana. Itse haaveilen vanhasta valkoisesta ja minimalistisesta talosta, jossa aika tuntuu pysähtyvän kun astuus sisälle. Seinissä saisi olla talon historiaa ja silmissä voisi meilkeinpä nähdä kuinka talon entiset asukkaat ovat asuneet.

  Kyllä, huoneeni on todella valoinen ja -aina- siisti. En edes yritä siivota sitä, vaan kaikki tavarat vaan menevät ns. omalle paikalle. Rakastan myös sitä, että huoneeni on raikas ja aina siisti, verrattuna muuhun taloon. Huone on mulle niin pyhä asia, että siksi ehkä siitä huolehdinkin eri tavalla.

  Ja mietelauseen bongasin yhdestä sisustusblogista. Musta se oli niin hyvä, että oli pakko tehdä oma samanlainen ;-)

  Kiitos sulle taas J kommentista :-)

  VastaaPoista