28. heinäkuuta 2014

MONDAY

17
136182181911
Photos by Eevi Ståhlström

Ihanaa. Jaossa teille pitkästä aikaa kunnon asukuvia. Mulla on pää täynnä inspiraatiota blogin ja pukeutumisen suhteen. Tänään pääsin toteuttamaan yhtä niistä. Ostin Helsingistä siis hatun, josta olen haaveillut jo pidempään kun jaksan muistaa. Sopi päähäni kuin valettu ja monen monta asua on tuon hatun ympärille jo kehitetty. Weekdaysta ostettu korukin pääsi tänään käyttöön. Se on kyllä pyörinyt kaulassa harvasen päivä. Niin ihana ja simppeli. Ei liian huomiota herättävä vaan sulautuu joukkoon. Crop topin ostin H&M:ltä ja se on tosi lyhyt. :-D Vaatii multa ehkä vähän totuttelua... Korkeavyötäröisten housujen, hameiden ja shortsien kanssa se käy mainiosti. Älkääkä pillastuko, kun mulla on  taas noi kengät jalassa. Mä tykkään niistä aivan älyttömästi ja tiedoksi, että seuraavassakin asussa kengät ovat jalassa. 
Helsingistä tultuani olen viettänyt illat kavereiden kanssa uiden ja naureskellen. Huomenna onkin sitten oman mökin vuoro. 
Heissuli vei ja kuullaan :-)

9 kommenttia:

 1. Vau upea blogi ja upeita kuvia, jään seurailemaan! :) <3

  PreciousPicturesBlogi

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä silmää noiden vaatteiden kanssa! Go girl :-)

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos paljon Janina ja tervetuloa<3

  Hih kiitos Melina<3

  VastaaPoista
 4. Jos meinaa pitää tuollaista hattua, pitää itseluottamuksen olla kunnossa, mutta sinullahan on. Erikoinen ja näyttävä kokonaisuus. Tykkään!
  J

  VastaaPoista
 5. No en nyt ihan niin sanoisi. Täälläpäin ei kauheesti hattuja näy, mutta Helsingissä totuin jo ajatukseen käyttää hattua! Mukavaa että tykkäät :-)

  VastaaPoista