30. kesäkuuta 2014

-

161511121074
Hellou!
Pientä päivitystä tämän päivän asusta. Lähdettiin Eevin kanssa aamulla Helsinkiin ja viivytäänkin täällä kahdestaan tämän viikon arkipäivät. Me pyhitetään tämä reissu shoppailulle, hyvälle ruualle, Helsingille ja tietenkin toisillemme<3 Mennään joka päivä ihan fiiliksen mukaan. Siksi en suunnitelmistamme tiedä vielä tarkkaan. Postauksia on aivan varmasti tulossa! Kamera kulkee koko ajan mukana. Tänään ollaan kierrelty paikkoja ja syöty hyvin. Ilta jatkuu "kotona" leffojen ja jäätelön parissa. 
Asusta sen verran, että löysin vihdoin valkoisen bleiserin kirpparilta kympillä. Oon etsiskellyt sellaista jo jonkin aikaa, ja olen enemmän kuin tyytyväinen, että omistan kyseisen valkoisen bleiserin vihdoin. Asu on muuten aika naisellinen ja musta aivan mahtava "kaupunkiasu". Yksinkertainen, mutta silti sitä jotain. Vai mitä mieltä te olette? 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille<3

4 kommenttia:

 1. oikeesti jotenkin niin ihanaa että sä jaksat panostaa sun pukeutumiseen niin paljon :) ♥ huomaa aina että asut on huolella mietittyjä, oot kaunis nuori neiti jolla on ihanan aurinkoinen asenne! keep it up girl! ♥

  VastaaPoista
 2. Siis voi että! Aivan ihana ja piristävä kommentti. Näitä tarvitaan<3
  Mulle tosiaan on itsestäänselvyys, että panostan pukeutumiseen. Sehän on ensimmäinen asia missä mäkin kiinnitän ihmisissä huomiota.
  Kiitos ihana sulle<3

  VastaaPoista
 3. Sulla on ihan mielettömän hieno blogi! Mun mielestä sun kuvissa on aina tosi hyvä ja hieno tunnelma. Sulla on selvästikkin upeita ideoita sun pään sisäl! :) Oot inspiroinu tosi paljon. Kiitos siitä ja jatka samaa mallii! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos aivan mielettömästi kommentistasi! Tota mä just tarvitsin<3

  VastaaPoista