17. kesäkuuta 2014

-

1019762
Photos by Eevi Ståhlström

Hello! Siis ihanat katukuvat tuli tänään otettua Eevin kanssa. Tässä on vähän street style meininkiä. Mitäs te pidätte tälläisestä huolitellusta tyylistä? Bleiseri, korot yms. Musta aika mukavaa vaihtelua.
Käytiin Eevin kanssa syömässä ja kahvilla, kun omat aikaisemmat suunnitelmat ei mennytkään ihan putkeen. Mun ilta jatkuu muuten kotosalla. Huomenna aamulla onkin lähtö Aadan kanssa Turkuun. Can´t wait.
See you soon...

4 kommenttia:

 1. Moi Jutta! Oot tosi luova sun asujen kanssa, ja joka ikinen niistä tuntuu näyttävän hyvältä sun päällä. Osaat kirjoittaa hyvin ja sun postauksia on mukava lukea. Olisi kuitenkin kiva, jos postaisit myös muita kuin vain itsestäsi otettuja kuvia, ja esittelisit arkeasi muutenkin kuin vain asuista kertomalla. Asia on eri, jos _haluat_ että blogisi koostuu vain asuista. Vinkkinä vaan, luulen että muutkin on samaa mieltä :-)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kiitos paljon kommentistasi. Olen itseasiassa paljon mietiskellyt millä tavalla toisin arkeani postauksiin. Minulla on tietty kuva silmissä, miltä haluan tämän blogin näyttävän, ja yritänkin välttää "turhia" "arkikuvia" täällä. Ehdottomsti haluan näyttää teille jotain muutakin kuin asujani, ja lifestyle postaukset toisivat kivaa vaihtelua. Kyse onkin ehkä enemmän siitä halaunko minä sitä...
  Mutta enköhän keksi jotain, tai korjaan, varmasti keksin. Ja kiitos vielä tuhannesti! :-)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä on just kiva että tässä blogissa on käytännössä vaan asuja :)

  VastaaPoista