26. toukokuuta 2014

-

21
1
19119102

Kukkuu, täällä taas! 
All White Everything, sillä mentiin tänään, ja aika hyvältä nuo vaatteet näyttääkin pienien ruskeiden asusteiden kera. Korkokengät pistin kuvauksien ajaksi, jotta asu saa enemmän ryhtiä. Laukkuna toimi jälleen omin kätösin tehty kirjekuorilaukku. Sopii musta aika moneen asuun. Kenkiin olen yhä rakastunut. 
Mun viikonloppu meni täysin kotona ollessa ja aurinkoa ottaessa. Mä olen makanut viikonlopun aikana niin monta tuntia auringossa, ja vieläkään en saa siitä tarpeeksi. Mä rakastan tätä. Harmi, että ilman viilenee taas jälleen. Loppuviikko ei siis näytäkään niin aurinoiselta... 
Loppuviikosta tulikin mieleen, sain tänään kuulla iloisia uutisia meidän loppujuhlista. Sain suuren kunnian esiintyä juontajana Joonaksen kanssa Laurin koulun viimeisissä juhlissa. Iso Kiitos<3 Juhlista on muutenkin tulossa aika mahtavat. Sormet ristiin, ja toivotaan että kaikki menee suunnitelmien mukaan. 
Huomenna mulla onkin ihanaa tekemistä, näen meinaa Anniinan pitkästä aikaa<3 Odotan innolla tulevaa juttuhetkeä kahvin kera. Anniinasta tuleekin ensivuonna mun luokkalainen, ja musta on jo tärkeää luoda suhteita uuteen kouluun. Uskon, että sopeutuminen sinne on sitten helpompaa. 
Ihanaa illanjatkoa ruudun toiselle puolelle. Olette ajatuksissani<3

2 kommenttia: