4. toukokuuta 2014

-

1011215
Heissan<3
Se olisi taas sunnuntai. Mun viikonloppu meni tosi mukavissa merkeissä. Olen saanut tarpeeksi levättyä, mutta unohtamatta ystäviä. Tänään aamupäivästä lähdin Eevin kanssa kahville, niin kuin perinteisesti. Tarkoitus oli kahvitella pari tuntia, kunnes tunnit vaan vilisivät silmissä ja kello alkoi tikittämään puoli kuutta. Hups! Eevin kanssa aika vaan menee tosi nopeasti, ja juttua riittää vaikka kuinka. On se mahtavaa, kun on tuollainen ystävä kuin Eevi<3  
Eilen mulla oli "sportti"päivä. Olin meinaa katsomassa Helmin jalkapallopeliä Emman kanssa. Illalla olin taas Matiaksen ja muiden kavereiden kanssa liikenteessä. Taisin olla jo aika "aikaisin" kotona, joka ei haitannut mua yhtään. Ihanaa viettää välillä kotona aikaa.
Päivänasusta sen verran, että mua viehättää tällä hetkellä paljon suhteellisen simppelit vaatteet, joita on helppo yhdistellä muiden vaatteiden kanssa. 
Näytän muuten kauhean lyhyeltä balleriinojen kanssa... Pitäisi ehkä hommata korolliset ballerinat :-D  
Ei mulla muuta. Pitäisi alkaa lukemaan englannin kokeeseen.. See U<3

8 kommenttia:

 1. Onko tuo sheinsiden takki uusi? :-) jos kyllä, mitä mieltä olet kyseisestä sovustosta? Esim. kauanko kesti tilauksen tuleminen ja vaatteiden laatu? Olisi ihanaa, jos vastaisit!

  VastaaPoista
 2. Ei ole ja en ole tilannut sitä :-( Auttaisin jos voisin. Olen kuullut sivustosta paljon hyvää!:-)

  VastaaPoista
 3. Vau mitä kuvia! :o

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kauniin klassinen kokonaisuus! Ihana toi jakkutakki :)

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Täysin samaa mieltä ja iso kiitos Julia :-)

  VastaaPoista