9. maaliskuuta 2014

-


25

4
198
6
Heissan!
Postaan teille nyt eilisen päivän asua. Löysin aivan mahtavan kirppislöydön perjantaina. Nimittäin tuo ihana vaaleanpunainen jakku. Hintaa sillä oli jopa 0.20 e! Miettikää! Huomenna käyn nappikaupassa ja vaihdan siihen eri napit. Sitten se on täydellinen. Jaksoin myös eilen panostaa mun hiuksiin ja sainkin niistä ihanan lainehtivat. Jos vain aikaa riittäisi niin kihartaisin useammin.  Mun viikonloppu sujui Aadalla ollessani. Eilen jäinkin heille yöksi ja tänään pyörähdettiin keskustassa. Ostin vihdoin ja viimein juoksuhousut itselleni.  Onneksi mun vasen jalka on parantunut ja lihakset eivät särje enää. 
Tänään on ollut niin mahtava ilma, että voisin jopa testata uusia juoksuhousuja. Ehkä sitten jaksaisi ensiviikon reippaammin. Näin tänään, ja huomenna saatte postausta tämän päivän asusta. Ei mulla muuta. Heipparallaa<3

3 kommenttia:

 1. No ei ainakaan ollut hinnalla pilattu jakku! ;o Aivan ihana ja halpa! :)

  VastaaPoista
 2. sulla on tosi kiva blogi ja aivan upea tyyli!:) oisko joskus mahdollista saada postausta, missä esittelisit kaikkien aikojen parhaimmat kirpparilöydöt?:) sellanen olis tosi kiva!

  VastaaPoista
 3. Jenni: Ei niin ja onhan se aika ihana :)
  Vain Anonyymi: Kiitos paljon, ja ehdottomasti voisin tehdä! Loistava idea. :-)

  VastaaPoista