15. huhtikuuta 2013

Falling out of love is hard

 photo vaatteet1_zps9ebd9249.jpg
 photo maumlauml_zps40f0bd56.jpg
 photo ipadiphone_zps6fcd5a73.jpg photo vaatteet2_zps4ad4f9c3.jpg
 photo ruokaa_zps9285cfa3.jpg
Heippa ihanat!
Harmittaa oikeen kun toi kamera ei matkassa kulje ja tulee näitä sateisia päiviä. Jollain tavalla tosi siistiä että tämä vuosi on mennytkin näin nopeasti ja kohta ollaan jo ylemmällä luokalla. Huhhu. Toisaalta kauhean haikeeta ajatella et aika menee näin nopeasti...
Tässä sitä viimeisiä viikkoja vedetään ennen kesälomaa. Koulussakin on jo rauhottunut ja enää ei ole koko ajan kiire paikasta toiseen. Pyörälläkin jo päästään ja kevyimmillä vaatteilla! Se on parasta mitä tiedän. Mulla ei ole kovin paljon suunnitelmia tälle viikolle, mutta enköhän keksi jotain.
Eilisestä sen verran, että käytiin pitkästä aikaa Iiriksen kanssa salilla ja sen jälkeen uimassa xD Illalla mentiinkin vielä pidempi lenkki aivan mahtavassa kelissä<3 Hyvältä tuntuu ja kroppa pikkuhiljaa kohti kesäkuntoa. :) Lauantaina käytiin äidin kanssa Turussa Hulluilla Päivillä ja sieltä tarttui vain tuo yksi päita ja kolmet alkkarit. Tällä kertaa ei vain löytynyt paljon mitään. Ei väkisin viitsi ostaa. :) Mahtavaa illan jatkoja kaikille. Mä jatkan kirjojen parissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti