9. maaliskuuta 2013

Saturday!

 photo redlips004_zpsfef2e5ba.jpg photo redlips026_zps85b50b25.jpg photo valkoinenpaita_zps1c0a09b7.jpg photo redlips007_zpsf3f04cc4.jpg photo redlips_zps7560314a.jpg photo redlips020_zpsc21bf660.jpg
Heissan:)
Mun päivä on alkanut tosi hyvin:) Heräsin ihan kivaan aikaan ja mikä parasta AURINKOON<3 Laitoin itseni kuntoon ja lähdettiin äidin kanssa keskustaan käymään ja mukaan tarttui toi valkoinen paita. Päällä mulla oli toi ruutupaita, musta laukku ja nahkatakki. Laitoin myös pitkästä aikaa hiukset nutturalle ja tummanpunaista huulipunaa:)
Eilen oltiin Millan kanssa puhumassa kaupungin talolla Laurin koulun tulevaisuudesta. Se meni onneksi hienosti:) Myöhäistä Naistenpäivää muuten kaikille ihanille naisille<3
Tän loppupäivän taidan chillailla kotona ja ehkä illemmalla vielä liikenteeseen. Ensiviikolla mulla olis vielä parit kokeet ja sitten toivon että ne on ohi! Joten ehdin paremmin tänne blogin puolelle tulla kirjoittelemaan:)
Muistutan vielä tosta kyselystä joka on enää vain huomiseen asti! Olisi myös kiva saada kommentteja kuvista ja muista blogiin liittyvistä jutuista:) Minut myös löytää instagrammista; juttaannaa . Siellä myös päivittelen. Otin myös vanhan formin käyttöön joka on; juttaanna joten sinne vain kysymyksiä:)
Nyt hyvää viikonlopun jatkoa:)

3 kommenttia: