28. heinäkuuta 2012

Summer Day!

Heissan(:
Tänään oli aivan täydellinen päivä(: Oli 25 astetta lämmintä, olin torikahvilla isäni kanssa, käytiin Iiriksen kanssa shusilla, syötiin myös mansikoita, käytiin kaupungilla ja jne... mahtava päivä siis<3 Huomenna mulla olisi sitten tiedossa hieman töitä Iiriksen luona, joten ihan mukava, mutta pitkä päivä siis luvassa. Mä muuten ostin sitten uuden järjestelmäkameran, mutta saan sen sitten hieman myöhemmin:) Mukavat illanjatkot kaikille(:

6 kommenttia:

 1. olet hiemann rikas ja ajot näyttää sen meille hieman köyhemmille ostamalla vuoden sisällä kaksi järjestelmä kameraa, jotkut tekee töitä eikä heillä silti ole varaa ostaa edes yhtä kameraa... hyvin menee jutta,tosi hyvin.

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäsiä kuvia <3 (: ja suosittelisin muuten kommenttejen valvontaa ..

  VastaaPoista
 3. No siis Anonyymi ihan tiedoksi että myyn oman kameran sen takia että EI OLE RAHAA ostaa kahta kameraa! Tiedoksi myös että tällä hetkellä niinkun vamaan monessa muussakin perheessä raha on aika tiukilla, joten siis niin myös meilläkin. Mä joudun tekemaan PALJON töitä mun vaatteiden ja menemisien eteen. Rahaa ei tipu helposti ja mä jos joku tiedän että raha ei kasva puussa. Mä elän onnellista elämää ilman suuria rahasummia.

  Kiitos:)<3 ja tossa vois olla ihan ideaa:) mutta kritiikkiä on aina ihan hyvä saada(:

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. voi jeesus teit anot :D:DD:D jos et tunne juttaa ni älä tuu selittelee tänne mitään (:

  VastaaPoista