6. tammikuuta 2017

VUOSIKATSAUS

idkuva
suosikit36
v16
kh23
IBA_seina_160423_HAJ_4230114
v164
home2
v166
kahvila35
IMG_9528-2
v161
IMG_5779
DSC_6911-Edit
aamu8
vyö8
desenio2
v163


Olen joululoman aikana levännyt runsaasti. Ei ole ollut oikein sanoja taikka fiiliksiä edes kirjoitella mitään sen syvällisempää tai edes käydä vanhoja kuvia läpi.

Vuodenvaihde meni jokseenkin pienessä pimennossa. Liian monta asiaa mielessä ja aivan liian vähän voimavaroja niiden asioiden käsittelemiseen.

Nyt pikkuhiljaa alkaa olo tuntua taas omalta itseltä. Siltä elämänhaluiselta ja positiiviselta minulta. Ihan pelottavaa, miten helposti sitä ihminen uppoutuu elämän pieniin kommelluksiin. Ei osaakaan saatika halua katsoa asioita helpoimman kautta. En kuitenkaan etsi syitä sille, miksi mieli on ollut maassa jo useamman viikon ajan. Ne ovat vain jaksoja, jotka on pakko käydä läpi.Joka tapauksessa, vuosi 2016 oli hyvin tapahtumarikas. Jopa niin rikas, että tuntuu tiettyjen asioiden tapahtuneen vuosia sitten.


Vuosi oli myös monella tavalla hyvin värikäs ja unohtumaton. Päällimmäinen ajatus vuodesta oli se, että se oli minun ensimmäinen kokonainen vuoteni Helsingissä. Ja vaikka minua ravisteltiin ihan urakalla kesän alussa, korjaannuin ja käänsin heikkoudet vahvuuksiksi.

Tämä vuosi toi elämääni myös toinen toistaan upeampia ihmisiä. Sellaisia tyyppejä, joista en uskaltanut edes haaveilla ja samalla, nuo ihmiset tekivät Helsingistä kodin. Ensimmäistä kertaa elämässäni.
Vuoden 2016 jälkeen tuntuu todella hyvältä kääntää uusi sivu elämässä. Ja vaikka sivu onkin vielä puhdas, ovat tulevat kirjoitukset kohta täynnä minua ja minun rikasta elämääni.
Ihan en ole vielä hiffannut, että eletään jo vuotta 2017, mutta eiköhän sekin asia pikkuhiljaa ala valaistua. Innolla ja positiivisella mielellä odotan, mitä uudella vuodella on minulle ja meille kaikille tarjottavanaan. Eiköhän elämällä aina ole.
Kiitos teille ihan jokaikiselle, jotka olette vuottani seurailleet. Toivottavasti pysytte matkassa yhä mukana. Olette arvokkaita.
<3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti